01/08: Arroyo Grande > Los Angeles

Ook vandaag rustig aan begonnen en op ons gemakje ontbeten en ons klaargemaakt voor vertrek richting Los Angeles.
We zijn LA binnen gereden door aan de westkant Mulholland Drive op te rijden en deze te volgen – langs alle prachtige huizen van Beverly Hills en Bel Air – tot aan de Hollywood Bowl Overlook, op vijf minuutjes van Hollywood Boulevard. Hier hadden we een prachtig uitzicht over LA en op de Hollywood-letters.

Hollywood Sign

Uitzicht over LA vanaf Hollywood Bowl Overlook

Daarna zijn we naar beneden toegereden en hebben we de auto bij Hollywood Boulevard geparkeerd om deze vervolgens te voet te verkennen. We hebben op de Hollywood Walk of Fame zoveel sterren gezien dat we nu nog sterretjes zien en we zagen ze nog lang niet allemaal…

Hollywood Walk of Fame Ster van Donald Duck

Souvenirwinkel waarin de originele tekst van de beroemde letters te zien is: Hollywoodland

Rond vijf uur zijn we het Hard Rock Cafe op gaan zoeken en na een lekker maaltje daar reden we – vijf minuten – verder naar ons hotel. Hier hadden we het zwembad voor ons viertjes en na eventjes verkoeling zijn we naar onze kamer gegaan om te gaan slapen. Morgen wordt het weer een lange, drukke dag…

Avondeten in Hard Rock Cafe Hollywood

Na een dag tussen de sterren lekker zwemmen onder een mooie sterrenhemel